Rekonstrukce interiéru _ Pod Lečí

Hlavním záměrem celého návrhu je prostor kuchyně, jídelny a nově vzniklého obývacího pokoje, maximálně opticky propojit a vytvořit z něj jeden otevřený prostor. Nová koncepce kuchyňské sestavy umožňuje její vytažení do prostoru. Jídelna se stává, společně s nově vytvořenými krbovými kamny, srdcem celého prostoru. Spodní prostor obsahuje funkce herního a relaxačního prostoru. Celý interiér je ve své ploše dělen různými výškovými úrovněmi - vyrovnávací schody, dřevěné pódium. Design celého návrhu se nese v odstínech šedé a tmavě modré barvy. Symbiotickým doplněním materiálů, černého kovu a betonu, je efektivní použití dřeva, v dekoru ořech, na více prvcích v celém interiéru. Díky tomu je design prostoru komplexně provázán. Vizuál celého projektu má působit jako svěží, nadčasový a velmi elegantní návrh, který zdůrazňuje originální detaily.

Obývací prostor
Kuchyň
Kuchyň
Kuchyň a jídelna
Obývací pokoj
Materiály
Axonometrie prostoru
Funkční plochy
Půdorys
Řezy