Family residence, Radovesnice II

The project of the Radovesnice II - family residence is really a project for the family. The owners decided to buy subsequent buildings consisting of a family house and a barn. Thus expanding the space for their children. In the design, we respected the historical structure, but at the same time it was necessary to connect all the buildings into one complex and supplement them with attractive spaces. With the removed part of the mass between the main building and the barn, we achieved communication links and at the same time we incorporated a new mass of social space, which is such a modern element of the entire historical composition. Thanks to this newly conceived material, the charm of the barn, which was previously hidden behind the main building, stands out even much more.